Agderposten

Annonse


Forside


Sørlandets Kaninavlslag

Kontaktperson: Bente S. Torland

Adresse: Gamleveien 15, 4885 GRIMSTAD

Telefon mobil: 915 63 172

Mail Nettside

Sørlandets Kaninavlslag har 30 medlemmer pr oktober 2007. Medlemmene er fordelt på et stort område. Vi har medlemmer fra Mandal til Risør.

Laget er tilknyttet til Norsk Kaninavlsforbund (NKF). Som medlem får du tilsendt Tidsskrift for Kaninavl (TK) 10 ganger i året. Her finner du nyttig informasjon og tips om kaninavl.

Vi har to utstillinger i året, vårutstilling og høstutstilling. Dessverre er det ingen i klubben som driver med kaninhopping akkurat nå, men vi har utstyr og gamle hoppere. Vi håper det tar seg opp igjen!

Klubben ble stiftet som Grimstad & Omegn Kaninavlslag i 1981. Da hadde vi 33 medlemmer i 47 forskjellige raser. Den første utstillingen ble holdt på Grimstad barneskole. Den gang var det 120 katalognummer, fordelt på 12 raser!

I 1989 byttet laget navn til Sørlandets Kaninavlslag. I 1992 hadde vi 89 medlemmer og var dengang det nest største kaninavlslaget i Norge.

Lagets formål er å fremme forståelse for kaninavl i distriktet og sikre medlemmenes interesser. Alle som har kanin som hobby er velkomne til å bli medlem hos oss.Annonse