Agderposten

Annonse


Forside


Flademoen kretslokale

Kontaktperson: Eirik Sørsdal

Adresse: Tromøy Kirkevei 392, 4818 FÆRVIK

Telefon mobil: 922 41 843

Mail

250 år og nyrestaurert!
Flademoen kretslokale eies og drives av Sandum og Omegn Vel. Huset ligger rett ved Tromøy kirke, og har opp gjennom åra fungert som allmueskole, preste- og klokkerbolig, kommunelokale, likningskontor, menighetshus og festlokale. I dag er reglene for bruk og utleie av kretslokale svært liberale, og foruten at Flademoen kretslokale brukes til vellets egne arrangementer, arrangement av sommerfester og Prøysen-dag (i tre dager i slutten av juli), leies det ut til begravelser, bryllup, konfirmasjoner, jubileumsfester m.m. Forsamlingssalen har ca. 60-70 bordplasser, og et godt utstyrt, modernisert kjøkken. Kretslokalet og tunet ligger vakkert og fritt til, og Flademoen er også utstyrt med stor, kombinert veranda og scene.
Utleiepriser varierer fra kr. 2500 for konfirmasjoner og bryllup til kr. 700 for ordinære møter, ekskludert vask kr. 500.
Sandum og Omegn Vel ledes av et styre der Eirik Sørsdal er leder, Line Buer sekretær og Astrid Moen kasserer. Utleieansvarlig for lokalet er Turid Sørsdal, og kontakt om utleie skjer til mobiltlf. 92 24 18 43, eller 93 09 36 52 eller e-post seirik@online.no

Annonse