Agderposten

Annonse


Forside


Arendal Kajakklubb

Kontaktperson: Hans Jørgen Mørch

Adresse: Valbergveien 5, 4900 TVEDESTRAND

Telefon mobil: 905 10 536

Mail Nettside

Arendal Kajakklubb
Arendal Kajakklubb er en idrettsklubb med 375 medlemmer (2009), som driver med padling på sjøen og i innlandsvann. Vi holder til i Ormevika (nedenfor Maxis Kjøpesenter). I klubbhuset har vi møterom, treningsrom med bl.a. vekter, padlemaskin og spinningsykler, to garderober med dusj og to båthaller. Alle medlemmer får eget nøkkelkort, slik at de kan fritt benytte klubbhus og båter.

Arendal kajakklubb har over 40 egne klubbåter som lånes ut til medlemmer. Det er også mulighet for å ha egen båt liggende på klubbhuset, hvis ledig plass.

Vi holder flere kurs, turer, trening og arrangementer i løpet av året. Blant annet Arendal Kayal race (turløp rundt Hisøy) og Padlesamling på Merdø (samling med diverse kajakk-kurs).

Vi har egen treningsgruppe som deltar i diverse løp, en barnegruppe, faste onsdagsturer, felles sirkeltrening og svømming i Stinta svømmehall.

Nye medlemmer må ta et tre-timers introduksjonskurs for å få tilgang til våre fasiliteter og utstyr. Kurset er er en del av Padleforbundets Våttkortstige, og det er kun godkjente kursholdere fra NPF som holder kursene. Her lærer du om utstyr, bekledning og sikkerhet, du får en innføring i generell padleteknikk, samt lære kameratredning. I tillegg vil du bli informert om reglene som gjelder for klubben, og en omvisning på huset.

Mer info finner du på våre nettsider www.arendalkajakklubb.no.

Velkommen til Arendal Kajakklubb!

Annonse