Agderposten

Annonse


Forside


Friskis & Svettis Arendal

Adresse: Postboks 860, 4859 ARENDAL

Telefon mobil: 918 85 130

Mail Nettside

Om Friskis og Svettis Arendal
Friskis & Svettis Arendal ble etablert 1998 av initiativtagerene Bjørg Evy Øymoen og Alfhild Østerhus. Ved oppstarten høsten 1998 var tilbudet 2 treningstimer pr uke. Våren 2012 tilbyr foreningen 28 treningstimer pr uke fordelt på 10 ulike treningstyper på 8 ulike steder i og rundt Arendal.

I dag har foreningen ca 500 medlemmer men ønsker å vokse videre.

Friskis & Svettis Arendal drives i dag av rundt 50 funksjonær på frivillig basis og med brennende engasjement for fysisk aktivitet og for Friskis og Svettis.Friskis og Svettis Arendal tilbyr følgende treningsformer/intensiteter:

Basis

Trening i sal som bygger opp kondisjon, styrke og smidighet fra grunnen. Effektivt, men skånsomt uten hopp


Middels

Trening i sal som er et bra alternativ for deg som er vant til å trene. Ganske høyt tempo og en del hopp. Flott kombinasjon av styrke, spenst, kondisjon og bevegelighetPuls middels
Trening med høyt tempo balansert med variert belastning. En lang kondisjonssekvens gir en ekstra utfordring til den vante mosjonist.


Vektstang

Trening med vektstang og frie vekter til musikk med fokus på utholdende styrke.

Dans Fuego

Core

Spinn basis

Spinn middels

Kondisjonstrening på stasjonær sykkel innendørs i gruppe. Effektivt og enkelt. 45 aktive minutter på sykkelen. Ta med ekstra håndkle og drikkeflaske.


Spinn Intervall


Spinn Intensiv

Høyt tempo og lange sekvenser gjør dette til en utfordrende trening for deg som ønsker en real kondisjonsøkt.For utfyllende informasjon om Friskis & Svettis treningskonsept, trykk herTreningsstedene til Friskis & Svettis Arendal er:

Birkenlundhallen (i selve hallen og i trimrommet i 2. etasje.),
Birkenlund skole,
Hisøy hallen,
Stuenes skole
Sandnes skole (Tromøya),
Strømmen oppvekstsenter,
Durapart (Krøgenes),spinning
Flostad skole
For detaljer se treningstider


Annonse