Agderposten

Annonse


Forside


Norsk Thyreoideaforbund Aust-Agder lokallag

Kontaktperson: Astrid Bjørkli

Adresse: Judehavskleiva 40, 4870 FEVIK

Telefon privat: 37 04 69 32

Telefon mobil: 908 45 642

Mail Nettside

Presentasjon av foreningen
Norsk Thyreoideaforbund Aust-Agder Lokallag
En kort presentasjon av foreningen,og hva vi gjør.
Vi har ca 171 medlemmer ,og forsøker å ha et eller to foredrag i året.Det er ikke alltid lett å finne foredragsholdere,men vi prøver så godt vi kan.Vi har ca 4 styremøter i året. Medlemmene får et blad som heter Tyra der det tas opp forskjellige ting angående sykdommen vår.Det koster 330 i året å være medlem.

Du kan også gå inn på nettsiden www.stoffskifte.org,der finner du linker til mye stoff om sykdommen.Vi legger også ut lokallagsinfo om foredrag og andre ting som vi trenger å ha ut til medlemmene.Vi forsøker å jobbe for at de som har høyt eller lavt stoffskift skal få bedre kunnskap om sykdommen,gjennom foredrag fra leger og andre som har kunnskaper om den.


Om det er noen som ønsker å bli medlem av foreningen,så er vi behjelpelig med innmelding.Vi er også med på temadager på sykehuset som lærings og mestringssenteret holder vår og høst(En eller to av oss er til stede på temadagene)Så det er bare å ta kontakt med oss.
Da trenger vi navn ,adresse fødselsdato ,telfnr,og har du mailadresse vil vi gjerne ha den også. Vi må også vite om du har lavt eller høyt
stoffskifte.

Annonse